Címlap

Dr. Dános Valér nyá. r. vezérőrnagy, a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság főigazgatója 2015. december 17-én 167 belügyi dolgozónak adhatta át a 2015. év II. félévben szervezett Rendészeti vezetővé és rendészeti mestervezetővé képző tanfolyam sikeres teljesítését igazoló tanúsítványt.
A tanúsítványok átadást követően az ünnepség elöljárója, dr. Halmosi Zsolt r. vezérőrnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettese ünnepi beszédében elismerő szavakkal köszönte meg a rendészetben dolgozók egész éves munkáját, akik a 2015. év számos kihívásával dacolva példaértékű teljesítményt nyújtottak. Méltatta a vezetőképzési rendszer fontosságát, mely segíti, támogatja a vezető fejlődését, hatékonyságának növelését. „Vezetőnek lenni nem egyszerű dolog, hihetetlen lemondással jár. A vezetői beosztást tudni kell büszkeséggel kezelni. Nem lehet ugyanis sikeres egy szervezet sikeres vezetők nélkül.”
A Rendészeti mestervezetővé képzés résztvevőinek nevében Laczikó Károly tű ezredes, a Vezetővé képzés résztvevői nevében pedig dr. Molnár Tamás c. r. őrnagy mondott hallgatói válaszbeszédet. Az immáron hagyománnyá vált beszédekben a felkért előadók megosztják a jelenlévőkkel a képzés tapasztalatait, tanulságait.
Az ünnepségen meghívott vendégként jelent meg Schmehl János bv. dandártábornok, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokság országos parancsnok biztonsági és fogvatartási helyettese, Bittmann Tibor tű. dandártábornok, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Humán Szolgálat vezetője, Kovács Zoltán nb. dandártábornok, a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat főigazgató-helyettese, Takács Tamás r. ezredes, a Nemzeti Védelmi Szolgálat gazdasági és humán igazgatója, valamint Lázokné Horváth Veronika, a Terrorelhárítási Központ HR igazgatója.


A képek megtekinthetők a Galéria menüpontban.

vissza

Események

A mai napon nincsen kiemelt esemény.

ÚJ Hszt.


RVV portál információ


RVV portál információ