Címlap

A KSZF Közigazgatási Személyzetfejlesztési Igazgatósága 2015. december 11-én, a KSZF Szegedi úti telephelyén megtartott Szakmai Napon mutatta be az ÁROP 2.2.17-2012-2013-001 azonosítószámú ”Új közszolgálati életpálya” elnevezésű projekt keretén belül az idei évben a szakterület által végrehajtott fejlesztéseket. A rendezvényen 33 szervezet 70 fő humánpolitikai szakembere vett részt a minisztériumok, központi államigazgatási szervek, kormányhivatalok részéről.
A szakmai nap fő célja volt, hogy ismertesse a továbbfejlesztett TARTINFO-rendszer új elemeit, valamint a munkakör-elemzés elméletének és gyakorlatának elsajátítását segítő e-learning felületet. A meghívottakat dr. Bognár László köszöntötte a Belügyminisztérium részéről és megnyitó beszédében – az eddig elért eredményeket ismertetve – kiemelte az új rendvédelmi életpályát bevezető új Hszt. idei hatályba lépését, valamint a következő év jelentős feladataként fogalmazta meg a civil közigazgatás új életpályájának bevezetését.
A TARTINFO-rendszer 2015. évi fejlesztési eredményei révén igazgatóságunk tovább tudja segíteni a szervezetek tartalékállományba helyezett tisztviselőinek elhelyezkedését, ezen keresztül pedig a hivatásrendek közötti mobilitást. A munkakör-elemzés e-learning felülete a közszolgálati továbbképzés keretén belül választható minősített képzések sorát gazdagítva, hozzájárul a közigazgatás humán folyamatainak további eredményes támogatásához.

A kép megtekinthető a Galéria menüpontban.

vissza

Események

A mai napon nincsen kiemelt esemény.

ÚJ Hszt.


RVV portál információ


RVV portál információ