Címlap

2015. november 25-26-án dr. Jankóné Lindmayer Anna, a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság trénere részt vett és előadást tartott az Erasmus+ Project Nyitó Konferencián és az azt követő munkacsoport ülésen Vilniusban, Litvániában.
A konferencián a litván, a lett, valamint a belga rendőri vezetők értékeléséről és képzéséről tartott előadást a litván rendőrfőkapitány-helyettes, a lett Rendőrakadémia igazgató-helyettese, valamint a belga Rendészeti Vezető Képző vezető tanfelügyelője, a vezetővé képző képzés kifejlesztője.
További prezentációt tartottak a rezultatív vezetésről, a Swedbanknál folytatott vezető-kiválasztásról és -képzésről, a titkos szolgálatok vezetőképzéséről, valamint a kompetencia mérés művészetéről és tudományáról.
Dr. Jankóné Lindmayer Anna előadást tartott a magyar rendészeti vezetővé képzésről és kiválasztási rendszerről, amelynek során bemutatta a magyar rendészeti vezetővé képzési rendszer jogi hátterét, a kiválasztási rendszernek az ÁROP projekt keretében megvalósított jogi, elméleti hátterét (informatikai háttér fontossága, pszichológiai munkacsoport munkája), valamint a kutatás konkrét lépéseit, továbbá a Főigazgatóság működését.
A workshop-üléseken ismertetésre került a litván-lett projekt, a belga kiválasztási rendszer, valamint a magyar rendészeti kiválasztási rendszer.
A konferencián elhangzottak olyan hasznos információk, amelyek akár a magyar gyakorlatba is átültethetőek.

A képek megtekinthetők a Galéria menüpontban.

vissza

Események

A mai napon nincsen kiemelt esemény.

ÚJ Hszt.


RVV portál információ


RVV portál információ