Címlap Magunkról Vezetők Arany Mónika
Közigazgatási Személyzetfejlesztési Igazgatóság
igazgató

Szakmai háttér:
1974 -ben születtem Székesfehérváron. 2000-ben Pécsett levelező tagozaton végeztem, mint személyügyi szervező, majd 2010-ben a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Alkalmazott Pedagógia és Pszichológia Intézetében felnőttoktatási szakértő szakirányú szakképzettséget szereztem.
18 munkaévet a versenyszférában töltöttem el: vállalati képzésért és minőségirányításért felelős vezetőként, HR fejlesztési szakértőként, munkaéveim kezdetén személyzeti munkatársként és minőségügyi munkatársként.
2010-től a közigazgatásban dolgozom, a kormányzati személyügyi igazgatási területen szakmai osztályvezetőként majd 2012 év elejétől szakmai főosztályvezetőként. Aktív részese voltam a 2011-től tervezési, 2012-től bevezetett közszolgálati továbbképzési rendszer és ahhoz kapcsolódó minőségirányítási rendszer kidolgozásának.
Sikereket értem el vezetőtársaimmal és szakértő munkatársaimmal a 2013-ban bevezetett teljesítményértékelési rendszer (TÉR) fejlesztésében, bevezetésében és fenntartásában, továbbá a 2013. évben a munkakör-elemzési és értékelési rendszer (MAR) módszertani megalapozásában.

 

Hitvallás:
Mindig azokkal történnek a legjobb dolgok, akik a legjobbat hozzák ki abból, ami történik velük.

 

Elérhetőség:
Városi telefon: (+36- 1) 443 5986
BM telefon: 36-646
Mobil: +36-30 454 9628
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

vissza

Események

A mai napon nincsen kiemelt esemény.

ÚJ Hszt.


RVV portál információ


RVV portál információ