Címlap

A KSZF Közigazgatási Személyzetfejlesztési Igazgatósága 2015. december 11-én, a KSZF Szegedi úti telephelyén megtartott Szakmai Napon mutatta be az ÁROP 2.2.17-2012-2013-001 azonosítószámú ”Új közszolgálati életpálya” elnevezésű projekt keretén belül az idei évben a szakterület által végrehajtott fejlesztéseket. A rendezvényen 33 szervezet 70 fő humánpolitikai szakembere vett részt a minisztériumok, központi államigazgatási szervek, kormányhivatalok részéről.

Bővebben...

 

A Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság Továbbképzési Igazgatóság munkatársai 2015. december 09-én, az Alkotmányvédelmi Hivatal vezetői és beosztott munkatársai részére általános tájékoztatót tartottak a Rendészeti Továbbképzési Rendszer kezelésével kapcsolatosan,

Bővebben...

 

2015. november 25-26-án dr. Jankóné Lindmayer Anna, a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság trénere részt vett és előadást tartott az Erasmus+ Project Nyitó Konferencián és az azt követő munkacsoport ülésen Vilniusban, Litvániában.

Bővebben...

 

A Belügyi Tudományos Tanács Ünnepi Ülését 2015. november 27-én rendezték a Belügyminisztérium Márványaulájában.
Az ünnepség elöljárója dr. Felkai László közigazgatási államtitkár, a Belügyi Tudományos Tanács elnöke volt.
A levezető elnöki köszöntőt dr. Dános Valér nyá. r. vezérőrnagy, a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság főigazgatója, a Belügyi Tudományos Tanács ügyvezető alelnöke tartotta.

Bővebben...

 

A belügyi ágazatba csalogatná a fiatal kutatókat az új doktori gyakornoki rendszer. A lehetőség megengedné, hogy a doktoranduszok helyben dolgozhassák fel a sokszor nehezen hozzáférhető anyagokat – mondta a Rádió Orienten Sabjanics István osztályvezető emellett az ösztöndíj-rendszerről, valamint a Belügyi Tudományos Tanács szakmai programjairól számolt be.

A teljes cikket ide kattintva érheti el.

<img src="/images/stories/hirek/radioorient.jpg" alt="" align="left" /><p align="justify">2015. december 8-án 14 órától kapcsoljon a Rádió Orientre, és ismerje meg a Belügyi Tudományos Tanács munkáját. Vendégünk Dr. Sabjanics István, a BM KSZF Tudományszervezési Osztály vezetője, akivel a belügyi tudományos élet sarokpontjait tekintjük át. Trendek, programok, kutatások, mindennek utána járunk!
<br/>
Kapcsolódjon be a műsor tegye fel kérdéseit!
</p>
 

A szakmai nap célja, hogy a belügyi szervek a rendészeti továbbképzési rendszerről az általános ismereteken túl olyan széles körű tájékoztatást kapjanak, amely nagymértékben segíti a továbbképzési feladatok hatékony, költségtakarékos és racionális ellátását. Első alkalommal a szakmai napnak 2015. december 8-án Orosháza adott otthont.

Bővebben...

 

vissza

Események

A mai napon nincsen kiemelt esemény.

ÚJ Hszt.


RVV portál információ


RVV portál információ