Címlap

Állami Ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából dr. Dános Valér ny. r. vezérőrnagy, a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság főigazgatója elismeréseket adott át 2015. augusztus 25-én, a Főigazgatóság ünnepségén.

Bővebben...

 

Dr. Dános Valér ny. r. vezérőrnagy, a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság főigazgatója 2015. augusztus 18-án vendégül látta Kiszelné Mohos Katalint, Nagykovácsi polgármesterét. A személyes találkozó célja a Polgármesteri Hivatal és a Főigazgatóság közötti kapcsolat erősítése. Ennek keretében szóbeli megállapodás született a Főigazgatóság szálláshelyeinek a Polgármesteri Hivatal általi igénybevételéről, amelynek véglegesítése érdekében a két szerv közötti együttműködési megállapodás megkötésében állapodtak meg. Elhangzott továbbá, hogy Polgármester Asszony a jövőben segítséget nyújt a Főigazgatóság által folytatott bűnmegelőzési program népszerűsítésében a helyi általános iskolában.

 

Az önbecsülés, az önismeret és a reális énkép kialakításában is segít az a bűnmegelőzési pilot program, amely a Budenz József Általános Iskola negyedikes és hatodikos diákjai számára indult. Ennek keretében játékos formában sajátíthatják el a személyes vagy az internetes zaklatás megelőzésének módszereit, s egyben ismerhetik meg saját tetteik következményeit – mondták el a Rádió Orientnek Rádonyi Dénesné közoktatási szakértő és Szentkúti Judit tanár.

A teljes interjút ide kattintva olvashatja el.

Forrás: OrientPress Hírügynökség (OPH)

 

Dr. Pintér Sándor belügyminiszter úr feladatszabása alapján megtartott központi továbbképzést követően, 2015. év júliusában sikeres vizsgát tettek a rendvédelmi feladatokat ellátó szervek hivatásos állományának szolgálati jogviszonyáról szóló 2015. évi XLII. törvényből az állomány illetékes parancsnokok és a humán szolgálatok munkatársai.

Bővebben...

 

A Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság szervezésében megvalósult nyári bűnmegelőzési táborról, annak tapasztalatairól beszélt a HIT Rádió HitLive című műsorában a tábor koordinátora, a Hivatal kiemelt főreferense, dr. Januszewski Tímea r. őrnagy.

Az interjút ide kattintva hallgathatja meg.

Forrás: HIT Rádió

 

2015. augusztus 11-én 14 órától kapcsoljon a Rádió Orientre és ismerje meg a Budenz József Általános Iskola és Gimnáziumban futó nagysikerű bűnmegelőzési programot.
Vendégeink: Rádonyi Dénesné, a Budenz József Általános Iskola és Gimnázium Intézményi Tanácsának elnöke, közoktatási szakértő és Szentkúti Judit, a Budenz József Általános Iskola és Gimnázium magyar nyelv-és irodalom, mozgókép-és médiaismeret tanára.

Kapcsolódjon be a műsorba, tegye fel kérdéseit!

 

vissza

Események

A mai napon nincsen kiemelt esemény.

ÚJ Hszt.


RVV portál információ


RVV portál információ