Címlap

Dr. Dános Valér nyá. r. vezérőrnagy, a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság főigazgatója 2015. szeptember 29-én vendégül látta a CEPOL által szervezett EPEP2015 szakmai csereprogramban résztvevő dr. Papné Végső Julianna r. alezredest, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Oktatási és Továbbképzési Központ Alparancsnoki Továbbképző Központ (Csopak) osztályvezetőjét, valamint külföldi cserepartnereit: Petya Mitreva asszonyt, a Bolgár Belügyminisztérium Akadémiájának közigazgatási jogi szakterületéért felelős vezetőjét, Rasa Sejoniené asszonyt, a litván Országos Rendőr-főkapitányság oktatási helyettesét, valamint Adam Gruzlewski urat, a lengyel Gwydini Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési egységének helyettes vezetőjét.

Bővebben...

 

A „Tegyünk együtt a biztonságunkért! – Biztonságos életre nevelés” program 2013 szeptemberében vette kezdetét. Az akkor még BM Oktatási, Képzési és Tudományszervezési Főigazgatóság néven működő (2014 novemberétől Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság) intézet a Budapesti Rendőr-főkapitánysággal és a Budenz József Általános Iskola és Gimnáziummal együttműködési megállapodást kötött, amely egy közös pilot program kidolgozását és megvalósítását tűzte ki célul. Ez év januárjától a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács is csatlakozott a programhoz. Az eltelt két év tapasztalatairól és a jövőbeni tervek szakmai megbeszéléséről is szó volt azon a Projektnapon, amelyet 2015. szeptember 25-én rendeztek a II. kerületi iskolában.

Bővebben...

 

Az ÁROP 2.2.17. – „Új közszolgálati életpálya” című kiemelt projekt keretében a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság trénerképző tanfolyamot indított 2015 júliusában. A három szakaszból álló képzés első szakasza szeptember 10-én lezárult. Elkezdődött a második szakasz, egy 3 hetes hospitálási időszak, amely lehetőséget ad a 12 leendő tréner számára, hogy kijelölt mentor irányításával megfigyeljék, végigkísérjék a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóságon szervezett rendészeti vezetővé képző tréning egy-egy csoportját.

Bővebben...

 

Révész István ny. r. ezredes interjút készített dr. Sike Veronika r. alezredessel, a Vezetőképzési Igazgatóság igazgatójával, aki egy időre „szüneteltetni” fogja munkáját, hiszen hamarosan életet ad második gyermekének.

Az interjú itt olvasható.
 

Illetményes karrier-rendszer, egzisztenciális biztonságot szolgáló megtakarítási célú biztosítási rendszer és lakhatási támogatás

– ezen a három lábon áll az új rendvédelmi életpályamodell, amelynek első üteme július elsején lépett életbe. Ennek keretében az alaptevékenységet ellátók bére 30, a nem alaptevékenységet ellátók fizetése 25, míg a vezetőké 15 százalékkal növekedett – mondta el a Rádió Orientnek Zsinka András, a Belügyminisztérium személyügyi helyettes államtitkára.

Az interjút anyagát ide kattintva olvashatja el.

 

A 2015. áprilistól hatályos, a fővárosi és megyei kormányhivatalokról, valamint a járási (fővárosi kerületi) hivatalokról szóló 66/2015. (III. 30.) Korm. rendelet, továbbá a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény módosítása több vonatkozásban is érinti a közszolgálati egyéni teljesítményértékelést.

Bővebben...

 

vissza

Események

A mai napon nincsen kiemelt esemény.

ÚJ Hszt.


RVV portál információ


RVV portál információ