Címlap
Nemzeti Ünnepünk, október 23-a alkalmából dr. Dános Valér ny. r. vezérőrnagy, a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság főigazgatója elismeréseket adott át 2015. november 3-án, a Főigazgatóság ünnepségén.

Bővebben...

 

2015. november 10-én 14 órától kapcsoljon a Rádió Orientre, és ismerje meg a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkáját.

Bővebben...

 

Az iskoláskorú fiatal fogvatartottak számára az elsődleges feladat a tanulás, amelynek lehetőségei a civil életéhez hasonlóan adottak a tököli Fiatalkorúak Büntetés-végrehajtási Intézetében.

Bővebben...

 

Az elmúlt évek hagyományaihoz híven a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság adott otthont az IBSSA (International Bodyguard and Security Services Association) „SEC-tember” nemzetközi tréningjének, amely 2015. október 4-10. között immár 14. alkalommal került megrendezésre a 11 országból érkezett 27 fő részére. A rendezvényen elismert hazai és külföldi szakemberek tartottak oktatást, amelynek témája a személyvédelem volt.

Bővebben...

 

A Rendőrség Tudományos Tanácsa 2015. október 08-09-én Balatonföldváron tartotta a 2014-ben útjának indított Vezetői Akadémiát a rendőrség vezetői és szakértői részére. Az eseményre előadóként meghívást kapott a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság főigazgatója, dr. Dános Valér nyá. r. vezérőrnagy is.

Bővebben...

 

A Belügyi Tudományos Tanács, a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal, a Terrorelhárítási Központ és a Belügyi Szemle A nemzetközi migráció biztonsági kihívásai Európában és Magyarországon”címmel közös pályázati felhívást tett közzé. A pályázat kiírói az állomány tagjainak szakmai ismeretei és értékes gyakorlati tapasztalatai felhasználása, valamint a téma iránt érdeklődő szakemberek véleményének és javaslatainak megismerése érdekében, a megadott témakeretben hirdetnek pályázatot rövid tanulmányok, értekezések, értékelések, leírások, tervek, témadokumentációk, felvetések, megoldások, innovációs javaslatok megírására. A pályaműveket „A bevándorlók társadalmi integrációja, valamint az integráció hiányának kockázatai” és „A terrorkockázatok csökkentése az Európai Unióba és az Európai Unióból irányuló migrációs folyamatok szabályozott keretek között tartásával” témákban lehet benyújtani.

A pályázat beérkezésének új határideje: 2015. október 30.

A részletekről bővebben ide kattintva tudhat meg többet.

 

vissza

Események

A mai napon nincsen kiemelt esemény.

ÚJ Hszt.


RVV portál információ


RVV portál információ