Címlap

A Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság pályázatot hirdet főkönyvi könyvelő munkakör betöltésére.
A pályázat részletes leírásához kérem kattintson ide.

 

Idén immár ötödik alkalommal rendezte meg a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya „Krimit tud?” című vetélkedőjét, amelynek célja, hogy a középiskolások játékos formában adjanak számot előzetesen megszerzett bűnmegelőzési ismereteikről. 

A teljes cikket ide kattintva érheti el.

 

A Magyar Tudomány Ünnepe 2015 rendezvénysorozat keretében a Belügyi Tudományos Tanács, a rendőrség, valamint az MH Egészségügyi Központ szakemberei az elmúlt évek hagyományaihoz híven, tematikusan immár ötödik alkalommal rendeztek a hon- és rendvédelmi egészségügy különböző területeit bemutató tudományos szakmai konferenciát. A rendezvény 2015. november 11-12. között került megszervezésre „A hon- és rendvédelmi egészségügyi dolgozók V. tudományos-szakmai konferenciája” címmel.

Bővebben...

 

Elkészült a Rendészeti Továbbképzési Rendszert támogató Rendészeti Vezetőképzési, Továbbképzési és Vizsgaportál (RVTV) újabb fejlesztése, amelynek rendszerbe állítását követően novemberben lezajlottak a rendszerben dolgozók felkészítése.

Bővebben...

 

A Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság Oktatási Igazgatóság szervezésében 2015. november 11-én a rendvédelmet és a vízügyi ágazatot érintő, az új szakgimnáziumi és szakközépiskolai képzési rendszer előkészítésével kapcsolatos értekezlet megrendezésére került sor.

Bővebben...

 
A Magyar Tudomány Ünnepe 2015 rendezvénysorozat keretében, a Belügyi Tudományos Tanács országos hatáskörű szervek szakmai együttműködésével 2015. november 3-4. között - tematikusan immár ötödik alkalommal -, a biztonságpolitika különböző kihívásait vizsgáló nemzetközi tudományos-szakmai konferenciát szervezett „A nyílt információgyűjtés fejlődő területei”címmel a Duna Palotában.

Bővebben...

 

vissza

Események

A mai napon nincsen kiemelt esemény.

ÚJ Hszt.


RVV portál információ


RVV portál információ