Címlap

A Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság Továbbképzési Igazgatóság munkatársai 2015. december 02-án a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságon megtartották a Rendészeti Továbbképzési Rendszert támogató Rendészeti Vezetőképzési, Továbbképzési és Vizsgaportál (RVTV) újabb fejlesztésével kapcsolatos felkészítést, amelynek témája a továbbképzési programok elektronikus úton történő benyújtása volt.

Bővebben...

 

A Magyar Tudomány Ünnepe 2015 rendezvénysorozat keretében a Belügyi Tudományos Tanács, valamint a Belügyminisztérium Közfoglalkoztatási és Vízügyi Helyettes Államtitkárság szakemberei 2015. november 25-én tudományos-szakmai konferenciát szerveztek „A közfoglalkoztatás aktuális kihívásai – javasolt fejlesztési irányok” címmel.

Bővebben...

 

A „Magyar Tudomány Ünnepe 2015” rendezvénysorozat keretében a Belügyi Tudományos Tanács és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar szakemberei 2015. november 24-én tudományos-szakmai konferenciát szerveztek „A korrupció elleni küzdelem a rendészet területén” címmel.

Bővebben...

 

A Belügyminisztérium Személyügyi Helyettes Államtitkárság, az Országos Rendőr-főkapitányság Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ, valamint a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság 2015. december 2-án a rendészeti ágazati képzést folytató középiskolák számára – a rendészeti ágazati szakképzés rendszerét érintő várható változásokkal kapcsolatos témakörben – konferenciát szervezett, amely a Rendőrségi Igazgatási Központ Auditóriumában került megrendezésre.

Bővebben...

 

2015. december 8-án 14 órától kapcsoljon a Rádió Orientre, és ismerje meg a Belügyi Tudományos Tanács munkáját. Vendégünk Dr. Sabjanics István, a BM KSZF Tudományszervezési Osztály vezetője, akivel a belügyi tudományos élet sarokpontjait tekintjük át. Trendek, programok, kutatások, mindennek utána járunk!
Kapcsolódjon be a műsor tegye fel kérdéseit!

 

Bucsek Gábor r. dandártábornok, Budapest rendőrfőkapitánya bűnmegelőzési egyeztető értekezletet tartott dr. Dános Valér nyá. r. vezérőrnagy, a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság főigazgatója, a KLIK budapesti tankerületi igazgatói, a budapesti kerületi rendőrkapitányok, valamint a BRFK Bűnmegelőzési Osztály beosztottai bevonásával 2015. november 25-én. Az értekezlet célja volt, hogy a tankerületi igazgatók részletes tájékoztatást kapjanak a BRFK bűnmegelőzési munkájáról, illetve a Budenz József Általános Iskola és Gimnáziumban folyó bűnmegelőzési programról, valamint annak a budapesti általános iskolákban történő elterjesztésének lehetőségéről.  

Bővebben...

 

vissza

Események

A mai napon nincsen kiemelt esemény.

ÚJ Hszt.


RVV portál információ


RVV portál információ