Címlap Magunkról Vezetők Czáder Imréné
rendőr ezredes
hivatalvezető

Szakmai háttér:
1976 óta dolgozom a rendészet és a közigazgatás különböző szerveinél, jellemzően oktatási területen.

A támogató-kiszolgáló szerepkör minél eredményesebb végzése érdekében, a menedzsmenttel összefüggő, szinte az összes állami és belügyi képzésben részt vettem. Közreműködtem új szervezetek létrehozásában, vezettem részjogkörű és önálló pénzügyi-gazdasági szervezetet, költségvetési alcímet és önálló költségvetési címet. A hivatali munka nem ismeretlen előttem, létrehoztam és működtettem hasonló szervezetet.

Elvem:
A rendelkezésemre álló erőforrásokat úgy elosztani, hogy az a szakmai feladatok leghatékonyabb végzését eredményezze. A feladatok legyenek szabatosak és jól elhatároltak, de a csapatmunka feltételezi mások segítségét és kisegítését is. Az ügyek hivatali jellegű végigkísérése akkor is feladatunk, ha az ügy természete meghaladja a hatáskörünket vagy illetékességünket. Egy oktatási intézményben a hivatal akkor is oktat és nevel, amikor ügyet intéz.

Hitvallás:
Hiszek az emberekben, értékelem az őszinteséget, a felelősségvállalást. A célom nem általában eljutni valahová, hanem jókedvűen, egymást segítve haladni a közös sikerek felé.

Elérhetőség:
Városi telefon. (+36-1) 391 3500
BM telefon: 38-711

vissza

Események

A mai napon nincsen kiemelt esemény.

ÚJ Hszt.


RVV portál információ


RVV portál információ